Vinn en annonssida till ett värde av 70 000kr!

Under ser du några exempel på hur en presentationssida i Catalogues paper edition kan se ut.  Flera hittar du under menyn  1001/1001 i galleri.

catalogueSTOCKHOLM2014 enkeltsider9    catalogue dummy enkeltsider5    catalogueSTOCKHOLM2014 enkeltsider19

Ta tillfället och möjligheten att tävla om en helt egen annonssida där du får visa upp din butik eller ditt företag. Alla 1001 aktörer som presenteras i Catalogue STOCKHOLM får synas på var sin branschsida med plats för en bild samt kontaktinfo (se exemplen ovan).
På Catalogues webbsida finns  mer plats att breda ut sig och där kommer alla få en hel skärmsida var att presentera sig på. Här får du vara hur kreativ som helst - med bilder, text, film etc -  och kommunicera ut till kunderna det som är viktigt för dig att berätta och visa upp om just din verksamhet.
 
Nu bjuder vi in dig att komma med förslag till hur du skulle vilja att en sådan sida ska se ut. Vi utser två vinnare som båda premieras med en helsidas annons i Catalogue STOCKHOLM 2014 paper edition. Denna har en upplaga på 200 000 ex!  En sådan sida får våra ordinarie annonsörer betala
60 000 kr för medan du får den gratis. I tillägg bjuder vi på fotografering och grafisk support till ett värde av 10 000kr.
 
Skicka in ditt förslag så fort som möjligt och senast innan 14 mars till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  Kom ihåg att tänka på att en webbsida skall fungera för båda små och stora skärmer.
Annars är det fritt fram, det är bara din fantasi som sätter gränserna. Vi säger lycka till! och väntar spänt på att din idé skall droppa in hos oss.