DAGENS STOCKHOLM

har flera modiga och innovativa entrepenörer än någonsin. Unika butik-koncept inom en mängd olika branscher finns överallt, oftast utanför de vanliga shoppingstråken.

Vi skapar nu årliga publikationen Catalogue STOCKHOLM - ett exclusivt shoppingverktyg där vi lyfter fram och visar väg till 10 av de mest intressanta och spännande aktörer inom 100 olika branscher.

Välkommen

till Catalogue STOCKHOLM 

FOUNDER

and finder Anne Grethe Sethne fick idéen till CatalogueSTOCKHOLM under sina år som italiensk köks-designer med eget showroom i Birkastan, ett område med många entusiastiska och innovativa småföretagare.

Demo Image

RELEASEGALA

4/9 - CatalogueSTOCKHOLM har stort höstsläpp på Nalen! Då firar vi efterlängtad premiär tillsammans med våra aktörer och en mängd andra inbjudna. 200 000 vackra kataloger gör sin debut i stan i dagarna därefter.

Demo Image

WHERE WE ARE

CatalogueSTOCKHOLM's huvud kontor finns på Norrbackagatan i sagolika Birkastan; en bitteliten stad i staden "where everybody knows your name"

 

SHOPPING PLURALISM

En storstad måste ha en självklar dynamik mellan det stora och det lilla. De stora varuhusens och kedjornas monopol är inget önskvärt, det skapar konformism och enformighet och stimulerar inte till den innovativa och inspirerande energin som gör storstaden så attraktiv och lockande. 
 
images-8
Catalogues ambition är att skapa och erbjuda en plattform för exponering i stor skala med en unik samarbets-strategi. Vi vill ge de många oberoende och eminenta entrepenörer och handlare en möjlighet att skapa för sig marknadsförings-rum och därigenom en mer hoppfull framtid i en allt tuffare verklighet. Vi handplockar och inviterar till interaktion med de ypperste aktörer från 100 olika branscher. Catalogue är i så måte enaståande och spectakulär båda i sin form och i sina premisser.
eager to fill the frames in our room

Catalogue har sitt huvudkontor i Birkastan norr i Stockholm och med satelit-publikationer i Oslo, London, New York, Warsawa och Sydney i 2015/2016. Läs mera om vem vi är, vad vi tänker och hur vi arbetar.

Vi ber dig uppmärksamma att denna webbplats har en funktion av en preliminär presentatör och avser att informera och inspirera kunder och samarbetspartners om konceptet Catalogue. Allt material anses ha icke-publikt förbehåll.  Webbsidan www.catalogue.nu  (inkl webb katalog) kommer att publiseras 15 januari 2015.
Vad gäller språk-mixen svensk/norsk/engelsk hoppas vi du har överseende med detta ett tag eftersom vi utvecklar webbplatsen parallellt för flera olika länder.

MAKERS

 

Demo Image

WE DO ADS

 

Demo Image

INTRODUCING

 

Demo Image

STORYTELLING

 

Demo Image